Centraal Beheer is een verzekeringsbedrijf dat deel uitmaakt van het Achmea-concern. Na een reorganisatie eind jaren negentig is Centraal Beheer formeel geen bedrijf meer, maar een merk.

Voordelen verzekering Centraal Beheer

Hulp bij pech in Nederland

Krijg je pech met je scooter of bromfiets? Dan wordt je voertuig gerepareerd. En als dat niet lukt, dan wordt er vervangend vervoer geregeld. Dag en nacht. Wie er ook in of op het voertuig rijdt. Zelfs als je pech krijgt voor je huis.

Aanschafwaarde tot 1 jaar

Tot 1 jaar na aankoop krijg je de aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal. Dit geldt alleen bij WA+ Beperkt Casco en All Risk.

Helm en accessoires standaard meeverzekerd

Dit geldt alleen bij WA+ Beperkt Casco en All Risk.

Bromfietsverzekering

Bij Centraal Beheer heeft een scooterverzekering een ‘Bromfietsverzekering’.

De Bromfietsverzekering is voor voertuigen tot 50cc met een bromfietskenteken of snorfietskenteken. Dus ook voor een scooter.

Soorten verzekeringen voor je scooter

Bij Centraal Beheer heb je de keuze uit 3 verzekeringen: WA, WA+ Beperkt Casco of All Risk dekking. Elke verzekering kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen. De verzekeringen hebben standaard een eigen risico van € 150,- . Je kunt de premie aanpassen door te kiezen voor eigen risico van € 0,- of € 300,-.

€4,99
€0,00
Extra afsluiten (aanvullend)
Extra afsluiten (aanvullend)
Extra afsluiten (aanvullend)
€ 150,-
€ 150,-
Je hebt een eigen risico van € 150,-. Je kunt kiezen uit een eigen risico van of € 0,- of € 300,- voor een andere premie
Incasso per maand of per jaar - Jaarlijks overmaken
Terug naar verzekeraars