HEMA is in 2005 begonnen met het aanbieden van verzekeringen. Tot 2011 deed men dit in samenwerking met verzekeraar AON. Sinds 2011 werkt HEMA samen met Achmea.

Voordelen verzekering HEMA

Rechtsbijstandverzekering voor juridische hulp

Met de aanvullende rechtsbijstandverzekering bij onze scooterverzekering krijg je juridische hulp vergoed. Strafzaken na een aanrijding met jouw scooter vallen ook onder deze aanvullende dekking scooterverzekering.

Ongevallenverzekering opzittenden

Deze aanvullende dekking scooter verzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Jij en je passagier zijn bij blijvende invaliditeit verzekerd. Ook zorgt deze dekking voor nabestaanden. Bij overlijden ontvangen zij een bedrag.

Duidelijke voorwaarden

HEMA houdt van helderheid. De verzekeringen zijn duidelijk en de voorwaarden zijn geschreven in gewone-mensentaal. En je betaalt nooit te veel. Dus ook niet voor je basisdekking scooterverzekering.

Eigen risico

Het eigen risico houden we eveneens laag. Bij schade of diefstal betaal je slecht 10% eigen risico over het schadebedrag. Met een minimumbedrag van € 150 per schade. 

Tevreden klanten

HEMA B.V. opende haar eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam in 1926. Vanaf het eerste moment stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Dat geldt ook voor hun verzekeringen. HEMA Schadeverzekeringen kent een kwalitatief en duidelijk aanbod van verzekeringen met eenheidsprijzen. Klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een 8.7.

€3.03
€9,68
Extra afsluiten (aanvullend)
Extra afsluiten (aanvullend)
Extra afsluiten (aanvullend)
Geen eigen risico
Geen eigen risico
Het eigen risico van de allriskverzekering (WA + volledig casco) is € 200.- per gebeurtenis.
Alleen incasso per maand
Terug naar verzekeraars