Over Ons

De wereld van verzekeringen is een wereld zonder transparantie. Het vergelijken van verzekeringen is appels vergelijken met peren. Daar willen we verandering in brengen. Vergelijk alle relevante verzekeringen voor scooters en brommers op 1 platform. 

Transparantie en gemak

Transparantie en gemak, daar houden we van. Transparant als in alles inzichtelijk maken. Door kleine lettertjes uit te vergroten proberen we orde te scheppen in de chaos. Wij zetten de belangrijkste eigenschappen van elke verzekering overzichtelijk op rij. Eerlijk door onafhankelijk te vergelijken, op basis van eigenschappen en feiten. Van polisvoorwaarden tot maandpremie en van opzegtermijn tot no-claim korting.

Dit is hoe wij werken

Wanneer je een verzekering afsluit via ons platform ontvangen wij een fee. Deze fee bestaat uit een kleine en vaste vergoeding. De hoogte van de vergoeding is voor elke verzekeraar gelijk. Geen enkele verzekeraar krijgt voorrang op ons platform op basis van de hoogte de fee.

Jij als gebruiker bepaalt welke verzekeraar het beste scoort. Met de belangrijkste verschillen kun je eenvoudig de verzekering vinden die het beste bij je past. Met één klik op weg naar de beste verzekering. 

Scooterverzekering.nl helpt je veilig op weg!

Lees ook eens

Contact met ons

Onze website staat vol met handige informatie. Zoals onze blogs. Of onze moeilijke woordenlijst. En de meeste vragen kun je vinden in onze veelgestelde...